Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan legyen jövedelemtermelő e-mail fiókod?

 

 

 

Hogyan lehet neked is jövedelemtermelő e-mail fiókod?

 

pem-email-marketing.jpgEnnek a programnak az alap szintje funkcióját tekintve két részből áll:

1. a jövedelemtermelő e-mail cím közösségből (e-mailcím bázis)

 

Mit kell tenned, ha ezt a részt választod:
 

Nyiss egy reklám levelek fogadására szolgáló gmail fiókot. Az email közösségbe csak gmail címmel léphetsz be. Ha nincs gmail fiókod, kattints az alábbi linkre:
https://accounts.google.com/SignUp?service=mail&continue=http%3A%2F%2Fmail.google.com%2Fmail

REGISZTRÁLJ az e-mail cím bázisba!
Kattints a bal oldali REGISZTRÁCIÓ feliratra, és töltsd ki a
regisztrációs űrlapot.

A Központ visszaigazolja a leveledet, amivel meggyőződik arról, hogy valós email címet kapott... A visszaigazoló levél tartalmazni fogja a rendszerhez tartozó azonosítódat és az azonosítóddal ellátott ajánlói linkedet, amivel ajánlani tudod a lehetőséget az interneten. Majd, amint a díj beérkezett, egy újabb levelet kapsz a központtól, mely tartalmazni fogja a belső oldalakhoz szükséges jelszót és a webiroda jelszót is.

Tehát van egy alap pozíció, melynek díja 1.270.-Ft, és arra való, hogy tagja legyél a PARTNER Email Marketing közösségnek (Röviden: PEM) az alap tagsági díj befizetését vállalva.
Ezért a díjért kapod azt a szolgáltatást, hogy egy olyan gmail fiókod legyen, amibe csak reklám leveleket, különféle hírleveleket fogadsz. Fel tudsz iratkozni a reklám levelekben felkínált ismertető sorozatokra, vagy le is iratkozhatsz olyan sorozatokról, amelyek nem nyerik el a tetszésedet. Az email közösség tagjaként ajánlói tevékenységet folytathatsz a jutalék termelődés gyorsítására.

A lényeg az, hogy azokat a leveleket, amit ebbe az email fiókodba kapsz nem tekintheted kéretlen levélnek...

A tagdíjad egy részét elkülönítjük és az elkülönített résszel
besorolunk téged az alap, jövedelemtermelő jutalék rendszerbe.
Így válik az általad delegált email fiókod jövedelemtermelővé...

Mit is kapsz ezért az egyszeri 1.270.-Ft-ért?

  1.  egy jövedelemtermelő közösségbe való csatlakozás lehetőségét
  2. egy folyamatos reklám szolgáltatást
  3.  az email fiókod jutalékot termel a számodra
  4.  Lehetőséget kapsz továbbá arra, hogy tovább lépj a középső szintre, akkor amikor akarsz, ha az alap jutalékod elérte a 30.000.-Ft-ot.


Magát az e-mail cím bázist viszont te, ebben a pozícióban még nem használhatod.
A hozzáféréshez nem kapsz jelszót. Csak a tagoknak szóló belső oldalakhoz tudsz hozzáférni. Ott olvashatsz majd arról, hogy mit tegyél, ha a közösséget szeretnéd népszerűsíteni.

Ahhoz, hogy az emailcím bázishoz, és annak felhasználásához hozzá juss, felhasználói díjat kell fizetned!!! (egyszeri 5.080.-Ft)

Ha a felhasználói pozíciót választod:
REGISZTRÁCIÓ:   kattints a bal oldali REGISZTRÁCIÓ feliratra, és töltsd ki a regisztrációs űrlapot.
Ezzel az összeggel, a fenti reklámszolgáltatás kibővül, az e-mailcím bázis reklámozásra történő felhasználói jogával...... És meglepetésként még valamivel!!!

Tehát mit kapsz akkor, ha az egyszeri 5080.-Ft-os pozíciót választod?

  1. egy jövedelemtermelő közösségbe való csatlakozás lehetőségét
  2. Egy folyamatos reklám szolgáltatást... de kérheted azt is, hogy ne legyél tagja az email cím bázisnak... Ezt az igényedet külön is jelezned kell, mert a regisztrációd alapján automatikusan csatlakozol a címbázishoz is. Csak  a kérésedre fogjuk onnan törölni.
  3. Az email fiókod jutalékot termel a számodra. Akkor is, ha nem delegálod az e-mail cím bázisba. No de akkor nem kapsz jobbnál-jobb kínálatokat... 


Az emailcím bázis címekre korlátozás nélkül küldhetsz leveleket, hírleveleket, stb. Úgy, hogy nem kell attól tartanod, hogy kéretlen levélnek tekintsék a leveleidet.

Persze ahhoz, hogy megfelelő méretű e-mail cím bázis épüljön kell egy kis idő...
És ahhoz, hogy minél előbb, és minél nagyobb bázisunk legyen, te is hozzájárulhatsz azzal, hogy népszerűsíted a PEM rendszert az interneten és az ismerőseid körében.

 

Nem csak a fiókod válik jövedelemtermelővé, hanem a reklám
leveleidnek köszönhetően is termelődhet plusz jövedelmed, ha a reklámod vevőre talál...

Lehetőséget kapsz továbbá arra, hogy tovább lépj a középső
szintre, akkor amikor akarsz, ha az alap jutalékod elérte a
30.000.-Ft-ot.

 

Ha most azt kérdezed, hogy az e-mailcím bázis mennyi címet tartalmaz.

Akkor sajnos az a válaszom, hogy nem tudom, mert a program a nulláról indult, így nem tudhatom mekkorára duzzad a mérete, amikor éppen olvassa azt valaki!!!


Egy olvasói kérdés, vagy inkább megállapítás hatására döntöttem arról, hogy kibővítem a felhasználói pozíciót az alábbival.

Ha most arra gondolnál, hogy nem tartod tisztességes ez, mert ha később derül ki az, hogy nem létező, vagy nagyon minimális mennyiségű ez a címbázis, amire 5.080.-Ft-ot befizetsz...
Akkor megértem az álláspontodat, hiszen ha valaki a
az elején csatlakozik felhasználónak, akkor bizony az e-mail cím bázis a kis terjedelme miatt nem fog a számára egy ideig
hatékonyan működni.

Vagy mégis? Hiszen az e-mail cím bázis tagjai, főleg azért nyitják ezt az e-mail fiókot, mert ott gyűjtik majd a számukra érdekes infókat.
Ebből adódik, hogy nem hideg címekre küldöd a reklám leveleidet. Így megtörténhet, hogy a kisebb létszámú bázis jobb eredményt hoz, mint egy olyan óriási e-mail gyűjtemény, aminek a címei sok esetben már nem is élő címek.

A másik ok, amiért biztatlak a felhasználói csatlakozásra az, hogy akkor is csatlakozol a jövedelemtermelő pozícióhoz, ha nem delegálod az e-mail címedet a bázisba. És mivel sorban történik a jutalék elosztó besorolás itt nem mindegy mikor csatlakozol!!!Gondold csak végig kedves Érdeklődő, aki épp ezeket a sorokat olvasod! Mennyi mindenhez juthatsz hozzá már a legminimálisabb költséggel...

 


Ne is várj tovább! 

Csatlakozz hozzánk, és kérd a meghívó linkedet az bal oldalon található meghívó link kérése szövegre kattintva!!!